Auto Bild Suomi tilaajalahja | Valitse tilaajalahjasi

auto bild tarjous

Rating:

Visit Site

Auto Bild Suomi tilaajalahja:

 

– Työkalusetti (29,00€)

Tilaajalahjat


Tilaajalahja + 8 lehteä, vain 28€

Suomen ajankohtaisin ja kansainvälisin autolehti tarjoaa joka kuukausi autovertailuja, autouutisia uutuuksista, rengastestejä ja kertoo autoilun tulevaisuuden trendeistä. Auto Bild Suomi koeajaa ensimmäisenä uudet automallit. Vuositasolla lehden sivuilla vierailee satoja automalleja ja merkkejä kulutustesteissä ja erilaisissa esittelyissä. Lukijoiden suosiossa olevat 100 000 kilometrin kestotestit ovat kautta aikain ollut eniten siteerattu ja luetuin autojulkaisu.

Oletpa sitten ostamassa uutta autoa ja vaihtamassa vanhaan tai muuten vain alati kiinnostunut autoilevan maailman uutuuksista ja tapahtumista, on Auto Bild Suomi varma valinta petroolinkärystä innostuvalle. Superautot, farmarit, kauppakassit ja tila-autot, kaikki sulassa sovutta lehden sivuilla. Aina testattua ja luotettavaa dataa ostopäätöksen tueksi. Lukemalla tiedät, valistut ja voit säästät rahaa.

Auto Bild Suomi tilaajalahja on usein miehille suunnattu käyttötuote, joka kulkee mukana menossa. Tutustu lehteen ja viimeisimpiin tilaajalahjatarjouksiin sivuillamme, taatusti edullinen hinta ja viimeisimmät lahjavaihtoehdot! Klikkaa tarjoukseen tästä!

Leave a comment