Paras tilaajalahja uudelle vuodelle

Monet aloittavat uuden vuoden parantamallaan elämäntapojaan, liikkumalla enemmän tai juomalla vähemmän. Parhaat-tilaajalahjat.com toimitus päätti listata alkuvuoden parhaat tilaajalahjat.

Fit tilaajalahja

Fit tarjous ja tilaajalahja on alkuvuoden parhaimmistoa. Laadukas naisille suunnattu liikunnan erikoislehti tarjoaa niin treenivinkkejä, ruokavalioon liittyviä neuvoja kuin myös ulkoisiin seikkoihin liittyviä vinkkejä. Tämä trendikäs lehti tarjoaa kokonaisvaltaisen tietopaketin niin aloittelijoille kuin liikunnasta jo kauemmin nauttineille. Saat kuusi lehteä ja vapaavalintaisen Fit tilaajalahjan hintaan 19,90. Voit valita joko laadukkaan Aarikan putkikassin tai mineraalimeikkisetin kahdella siveltimellä. Tilaamalla osallistut myös arvontaan jossa voit voittaa Casallin treenitopin ja trikoot sekä jopa 35 000 euroa puhtaana käteen. Tästä ei tarjous taatusti parane. Lunasta Fit tilaajalahja tästä.

fit lahja


Hyvä Terveys tilaajalahja

Hyvä Terveys tilaus on hyvä tapa aloittaa uusi vuosi. Suomen suurin terveyslehti Hyvä Terveys tarjoaa kokonaisvalitaiseen terveyteen liittyvää tietoa ja vinkkejä. Lehden opastuksella voit aloittaa elämäntaparemontin heti. Tilaa Hyvä Terveys lehti (5 numeroa) ja laadukas tilaajalahja nyt hintaan 24,90 e. Voit valita joko laadukkaan verenpainemittarin, korvakuumemittarin tai luhdan käsipyyhesetin kaupan päälle. Etusi jopa 59 euroa. Lunasta opas kohti terveempiä elämäntapoja tästä.

hyvä terveys lahja


Voi Hyvin tilaajalahja

Voi Hyvin lehti auttaa kehittämään itseäsi kohti itsevarmempaa ja toimivampaa sinua uudelle vuodelle. Vinkkejä tästä lehdestä löydät elämän jokaiselle osa-alueelle, ajanhallintaan, terveyteen, ruokavalioon ja arkielämän haasteisiin. Saat neljä numeroa ja tilaajalahjana Lumenen kosmetiikkaa huippuhintaan 19,90 euroa. Tilaamalla nyt, säästät 40 euroa. Lunasta tarjous tästä.

voi hyvin lahja


Kodin Kuvalehti tilaajalahja

Kodin Kuvalehti on yksi suomen tilatuimmista lehdistä. Kaipaatko sisustusvinkkejä, terveellisempiä ja maistuvampia ruokavinkkejä tai inspiraatiota arjen askareihin, tästä saat kokonaisvaltaisen inspiraatiopaketin nyt huipputarjouksella. Kodin Kuvalehti tilaajalahja on vapaavalintainen ja laadukas; Finlaysonin Ruoko-kassi ja kirja, Fiskars kuorimasetti ja keittiövaaka tai Finlaysonin Silmu-pöytäliina. Kodin Kuvalehti tarjous kattaa seitsemän lehteä ja tilaajalahjan hintaan 27,90 euroa, voit siis säästää jopa 60 euroa. Lunasta tarjous ja tilaajalahja tästä.

kodin kuvalehti lahja

 

Koko toimituksen puolesta toivotamme teille kaikille oikein hyvää alkanutta uutta vuotta parhaiden tilaajalahjojen parissa.