Tilaajalahja ystävänpäivä lahjaksi

Mietitkö, mitä antaisit ystäväpäivänä lahjaksi? Kohta on ystävänpäivä, lahjaksi on välillä vaikea miettiä jotain sopivaa. Haluatko yllättää ystäväsi muulla kuin ystävänpäiväkortilla? Tai haluatko antaa puolisollesi käytännöllisen ja hyödyllisen lahjan ja samalla luettavaa. Tässä jutussa käymme läpi tämän hetken loistavimmat lahjat parhaat-tilaajalahjat.com sivulta ja samalla lyhyet kuvaukset lehdestä, jotta osaat päättää sopiiko lehti sinulle tai ystävällesi.

ystävänpäivä-tilaajalahja

Tutustu tästä loistavaan ystävänpäivätarjoukseen, jossa valittavanasi on 14 lehteä. Katso laaja valikoima, josta varmasti löytyy luettavaa jokaiselle. Valittavana on kolme eri lahjaa; IvanaHelsinki -meikkipussi ja Lumenen mascara (arvo 56.90€), Marimekon tyynynpäälliset (arvo 35€) tai L’occitane-kosmetiikka ja helmikorusetti (44€). Saat valita myös yhden seuraavista lehdistä: Cosmopolitan, ET-lehti, Gloria. Glorian Koti, Glorian Ruoka&Viini, Hyvä terveys, Kodin Kuvalehti, Meidän Perhe, Me Naiset, MeNaiset SPORT, Suuri Käsityö, Vauva, Matkaopas tai Tiede. Jokaisen lehden tarjoushinta on nyt 24,90€. Katso tarjous tästä.

Kunto Plus on loistava lehti aktiiviselle liikkujalle tai liikkunan juuri aloittaneelle harrastajalle. Tilaajalahjaksi saat erinomaisen edun, joka on tällä hetkellä erittäin suosittu aktiivisuusranneke. Saat siis kolme lehteä hintaan 16,90€ ja tilaajalahjana on Active Life Tracker -aktiivisuusranneke, jonka arvo on 92,95€. Aktiivisuusranneke on loistava tilaajalahja aktiiviselle liikkujalle tai erinomainen kannustin liikunnan aloittamiseen. Tutustu tarjoukseen tästä!

Hyvä Terveys lehden tilaajalahjana on kolme eri vaihtoehtoa. Voit valita yhden kolmesta kätevästä lahjasta, vaihtoehtoina ovat verenpainemittari (arvo 59€), korvakuumemittari (arvo 29,90€) tai Luhdan käsipyyhkeet (arvo 16€). Viiden lehden tilaus maksaa 24,90€. Hyvä Terveys on eriomainen lukupaketti jokaiselle, joka on kiinnostunut oman kehonsa hyvinvoinnista. Lehdessä on myös ajankohtaisia ja hyödyllisiä artikkeleita terveyteen liittyen. Valitse tilaajalahja ja tutustu tarjoukseen tästä.

Sivuiltamme löydät myös listauksia, joissa tilaajalahjat on jaettu eri kategorioihin. Löydät esimerkiksi päävalikosta tilaajalahjat kätevästi jaettuna neljään eri kategoriaan.

Parhaat tilaajalahjat
 näyttää sinulle sivustomme arvokkaimmat tilaajalahjat. Kaikki arvoltaan yli 40 euroa olevat tilaajalahjat on kerätty tämän listauksen alle.

Erikoiskampanjat sivuilta löydät voimassa olevat erikoiskampanjat. Täältä löydät yleensä todella edullisia lehtiä, joiden mukana saat tietenkin myös tilaajalahjan.

Tilaajalahjat naisille sivulla on listattu kaikki erityisesti naisille suunnatut tilaajalahjat.

Tilaajalahjat miehille sivulla on listattu taasen kaikki erityisesti miehille suunnatut, sekä tekniset lahjat.

Lahjasankari toivottaa kaikille ihanaa ystävänpäivää!