Suuri Käsityö tilaajalahja

Rating:

Visit Site

Suuri Käsityö tilaajalahja:

 

– Suuri Käsityö 1kk (1 nro) (arvo 13,90€)

Tilaajalahjat


Tilaajalahja + 4 lehteä, vain 29,00€

Tiesitkö, että peräti 313 000 suomalaista lukee Suuri Käsityö -lehteä? Suuri Käsityö on käsityölehtien ylivoimainen ykkönen niin levikki- kuin lukijamäärillä mitattuna. Lehden ja sen lukijoiden välille on vuosien saatossa kehittynyt erityinen ja läheinen vuorovaikutussuhde. Uudet tilaajat tulevat poikkeuksetta olemassaolevien lukijoiden lähipiirin suositusten kautta. Lehti koetaan inspiroivana ja hyödyllisenä, lehteä suositellaan helposti muille. Suuri Käsityö -lehden keskimääräinen lukuaika on puolitoista tuntia ja lehden pariin palataan yli viisi kertaa. Lehti on siten erinomaisen pitkäikäinen ja täten edullinen.

Pidät sitten neulomisesta, askartelusta tai kutomisesta – tässä on lehti sinulle. Suomen talvi on pitkä ja illat pimeitä, mikä sen mukavampaa kuin väsäillä itsetehtyjä käsitöitä lahjaksi tai omaan käyttöön. Samalla voi säästää muutaman euron siinä sivussa. Suuri Käsityö -lehti on visuaalisesti näyttävä ja hyvin selkeä lehti. Lehti pitää sen minkä lupaa. Vinkit sesongin väreistä, malleista ja tietenkin runsaasti muita ohjeita ja kuvia.

Suuri Käsityö tilaajalahja on käsistään kätevän toivetuote. Käsityövälineitä, kirjoja ja valmiita tuotteita, inspiraatiota ja käytännön hyötyä. Parhaat-tilaajalahjat.com listaa käsitöiden ystävän suosikkilehden viimeisimmät tarjoukset ajantasaiset tilaajalahjavaihtoehdot, tutustu ja tilaa omasi tästä!

Comments are closed.