Voi Hyvin tilaajalahja | Kaksi lisänumeroa

Rating: rating rating rating rating

Visit Site

Voi Hyvin tilaajalahja:

 

– Kaksi lisälehteä

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + 5 lehteä, vain 27,30€

Voi Hyvin – aidosti vaihtoehtoinen hyvinvointilehti 

Uudistunut Voi Hyvin on nimensä mukaisesti lehti josta löydät kaiken mielen ja kehon hyvinvoinnista ja toimii lempeänä oppaana hyvään oloon. Voi Hyvin lehti on ainoa lehti joka käsittelee laajalti hyvinvoinnin ja vastuullisen elämäntavan saloja ja oppeja.

Itsensä kehittäminen on lehden yksi lehden pääaihealueista mutta sen lisäksi lehdessä käsitellään ihmissuhteita, ajanhallintaa, terveyttä, luontaishoitoja, ravitsemusta, kasvisruokavalioita, liikuntaa sekä luonnonmukaista kauneutta ja vastuullisia elämäntapoja.

Jokaisesta lehdestä löydät vähintään 101 konkreettista vinkkiä ja toimintaohjetta jotka ohjaavat sinua kohti onnellista elämää. Uudistuneesta lehdestä löydät nyt myös entistä enemmän liikuntaan, kosmetiikkaan, ruokaan, piensisustukseen sekä lemmikkeihin liittyviä juttuja. Terveys-sarjasta löydät yleisimpien terveysongelmien itsehoitovinkkejä sekä ohjeita niiden ennaltaehkäisyyn.

Voi Hyvin lehdessä hyvinvointi ja kehon tasapaino on keskipisteessä. Lehti on hyvä vastapaino nykypäivän hektisille elämäntavoille. Voi Hyvin tilaajalahja antaa nyt hyvän syyn tutustua tähän mielenkiintoioseen hyvinvointilehteen. Hyvä tarjous ja laadukas tilaajalahja sopii hyvin myös lahjaksi ystävällesi.

Siirry tilaamaan Voi Hyvin tilaajalahja nyt tästä!

Comments are closed.