Viherpiha tilaajalahja | Lisälehtiä

Rating:

Visit Site

Viherpiha tilaajalahja:

 

– Kaksi lisänumeroa

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + 6 lehteä, vain 33,50€

ViherPiha -lehti on täynnä asiantuntijen vinkkejä ja apuja. Lehti käy läpi miten kesäkukat, pensaat, puut ja kotikasvit saa kukkimaan. Tämän lisäksi saat apua lehden lukijoilta, lehdessä he kertovat kuinka ovat rakentaneet unelmiensa puutarhan. ViherPiha antaa iloa ja virkistystä myös sinulle, joka vasta haaveilee omasta pihasta. Kerrostalon asukkaat puolestaan ilahtuvat parveke- ja viherkasvijutuista. Oli huolenasi sitten maljaköynnös, puksipuun hoito tai ruusupensaan ja syyshortensian leikkaus, on ViherPihasta apua. 

Viherpiha -lehden tilaajana saat alan asiantuntijoiden neuvoja ja niksejä puutarhanhoitoon. Saat apua kesäkukkien, puiden, pensaiden ja kotikasvien hoidossa. Ammattiviherpeukalot vinkkaavat miten toteutat unelmien puutarhasi. Lehdessä on runsaasti ohjeita ja kuvia oman puutarhan rakentamiseen ja hoitoon. Viherpiha soveltuu erinomaisesti lukukaveriksi niille, joilla on jo oma puutarha kuin myös vasta omasta pihasta unelmoiville. Kerrostaloasukkaat hyötyvät lehdestä seikkaperäisten kotikasvien ja parvekeistutusten hoito-ohjeilla. Nykyään suosiossa oleva ruukkukasvattaminen on keskeisesti esillä lehden teemoissa. Omat yrtti- ja muut hyötykasvien kasvatusvinkit informoivat ja opastavat niin kokeneempaa kuin aloittelevaakin viherpeukaloa. Saat aina apua kotimaisen luontomme sesonkeihin, niin omenapuiden, maljaköynnösten ja puksipuiden hoitoon. Ruusupensaat ja syyshortensiat kukkivat kauniisti lehden sivuilla. Lehden rakenne on huyvin selkeä ja helppolukuinen.

Viherpiha tilaajalahja on viherpeukalolle mieleinen tuote. Kirjoja, puutarhanhoitovälineitä ja muuta mukavaa multasormille. Tutustu ja tilaa Suomen paras puutarhanhoitoon keskittynyt lehti nyt, löydät sivuiltamme aina viimeisimmän tilaajalahjan sekä parhaan tarjouksen!

Lunasta Viherpiha tilaajalahja tästä!

 

Comments are closed.