Trendi tilaajalahja | Valitse mieleisesi

Rating: rating rating rating

Visit Site

Trendi tilaajalahja:

 

– Kaksi lisälehteä

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + 5 lehteä, vain 28,00€

5 nroa 28,00€ + valitsemasi tilaajalahja. Alle kolmellakympillä!

Suomen suurin muotilehti! 

Trendi on muotitietoisen ykkösvalinta ja Suomen suurin muotilehti! Lehti on täynnä upeaa muotia ja kauneutta sekä upeita tyyli- ja ostovinkkejä. Lehden jutut ei kuitenkaan rajoitu muodin maailmaan, vaan lukupaketti sisältää myös juttuja suhteista, työstä, terveydestä ja rahasta.

Trendi on kokonaisuudessaan viihdyttävä lehti kaikille muodista kiinnostuneille. Perustana toimii lehden laaja ja juuri uudistunut muotiosasto joka tarjoilee lukijalle runsaasti inspiroivaa kuvamateriaalia oman tyylin kehittämiseen. Apua saa myös lehden shoppailuvinkeistä ja asiantuntijoiden neuvoista. Lehden tuotesivu-osiossa löydät vielä parhaat vinkit sesongin meikki- ja muotiuutuuksiin.

Lehdestä löytyy kaiken tämän lisäksi vinkkejä ja inspiraatiota oman hyvinvoinnin, terveyden ja liikunnan kehittämiseen. Lehden pidemmissä jutuissa käydään myös läpi maailman menoa, julkkiksia ja käsitellään muita aiheita jotka liittyvät lukijan elämään. Trendi tuo lukijalle ylpeänä esille oman näkökulmansa lukukokemuksella, joka on juuri sinulle tarkoitettu. Lunasta Trendi tilaajalahja tästä!

Comments are closed.