Seiska tilaajalahja | Kaksi lahjavaihtoehtoa

Rating:

Visit Site

Seiska tilaajalahja:


– Aarikan Pihlaja-laukku + mineraalimeikkisetti (arvo yht. 90,00€)
– Veitsisetti + sääasema (arvo yht. 115,00€)

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + lehdet nyt edullisesti

Tämä juorulehti ei esittelyjä kaipaa! Torstaisin ilmestyvä Seiska on tuhdimpi ja kattavampi paketti juoruja ja viihdettä kuin koskaan. Maukkaat julkkisjuorut ja rohkeat paljastukset löydät taatusti aina ensimmäisenä kuvineen juuri tästä lehdestä. Seiskasta löydät tietenkin myös uskomattomat elämänkohtalot ja suloisia eläinjuttuja, eli jokaiselle jotakin.

Juorujen lisäksi Seiska on tunnettu myös hyvin kattavasta tv-lehdestä sekä laajasta filmioppaasta josta voit etukäteen lukea arvostelut tulevan viikon elokuva-annista. Seiskasta löydät tietysti myös horoskoopit jotka auttavat sinua tulkitsemaan hullunkurisesti niin arkea kuin rakkauselämääsi.

Seiska tilaajalahja on loistava tilaisuus tarttua huipputarjoukseen mikäli sinulle ei vielä lehteä kotiin tule. Tilaamalla Seiskan nyt tarjoushintaan saat vapaavalintaisen tilaajalahjan sekä varmistut siitä että tiedät aina ensimmäisten joukossa siitä mistä taukohuoneissa ja käytävillä keskustellaan. Mitä vielä odotat, siirry tilaamaan Seiska nyt haluamallasi tilaajalahjalla alta löytyvästä linkistä!

Valitse tarjouksesi tästä:

Tilaajalahjat

Comments are closed.