Maku tilaajalahja | monta eri lahjavaihtoehtoa

Rating:

Visit Site

Maku tilaajalahjat


– Kaksi lisänumeroa Maku-lehteä

Tilaajalahjat

Maku lehti

Suomen suurin ja nopeasti suosiotaan kasvattanut ruokalehti Maku koostuu joka numerossa selkeistä teemoista, jotka avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin. Löydät lehdestä runsaasti mukavia arkiruokaoivalluksia, inspiroivia leivonta-ohjeita ja juhlamenuita, mielenkiintoisia ruokaihmisiä resepteineen, osuvia viinivinkkejä, uusinta kodinkonetietoa ja viimeisintä tietoa ravitsemuksesta sekä matkoja maailman keittiöihin. Maku on helposti luettava ja näyttävä, selkeälukuinen, monipuolinen ja nautinnollinen ruokalehti, joka täyttää kotikokkaajan monipuoliset toiveet. Selkeillä teema-alueilla tutustut kattavasti ja informatiivisesti erilaisiin makumaailmoihin. Selkeät teema-alueet avaavat ovet erilaisiin makumaailmoihin. Elämyksellinen Maku-lehti ruokkii unelmia ja auttaa myös toteuttamaan ne. 

Maku-lehti on ollut vuoden 2013 todellinen yllättäjä tasaisella levikin kasvatuksellaan. Ruoanlaitosta innostuneet suomalaiset ovat ottaneet lehden omakseen. Lehden ansioksi on luettava perehtyminen sesongin raaka-aineisiin, saat näin kotimaisten vuodenaikojen mukaisia reseptivinkkejä ja opit hyödyntämään kotimaisen luontomme antimia monipuolisesti. Tämä on erityisesti kotimaisen ruokalehden iso etu, ulkomaisten reseptikirjojen osaaminen on usein hieman sivuraiteilla ajatellen oman luontomme kiertokulkua. Tutustu myös Maku-lehden nettisivuihin ja blogeihin, saat lisää mukavia ruoanlaittovinkkejä.

Tältä sivulta löydät myös ajantasaiset tilaajalahjat. Maku tilaajalahja on usein käytännöllinen tuote innokkaille kotikokeille, vaihtoehtoina on inspiroivia leivontaan ja ruoanlaittoon keskittyviä opuksia ja tuotelahjoja. Tutustu ja tilaa omasi tästä!

Comments are closed.