Hyvä Terveys tilaajalahja | Vapaavalintainen tilaajalahja

Rating:

Visit Site

Hyvä Terveys tilaajalahja:

– Lisälehti (arvo 11,90€)

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + 5 lehteä, vain 29,00€

Hyvä Terveys on Suomen suurin ja suosituin terveyteen ja hyvään oloon keskittyvä aikakauslehti. Hyvä Terveys erottuu muista kauneuden ja terveyden alan aikakausilehdistä sen elämäntapaperusteisella näkökulmalla. Trendijumppien sijaan Hyvä Terveys kiinnittää huomion kokonaisvaltaisempaan lähestymistapaan. Lehti painottaa sisällöllään myös paheiden ja terveyttä uhkaavien tapojen karsimista ja antaa välineitä vaikkapa tupakoinnin lopettamiseen tai oikeanlaisen, terveyttä edistävän ruokavalion löytämisessä juuri sinulle. Hyvälle Terveydelle ruoan puhtaus on proteiinipitoisuutta tärkeämpi arvo.

Hyvä Terveys kertoo viimeisimmät luonnonlääketieteen löydöt ja kotimaisten yrttien ja luonnonantimien terveyttä edistävät vaikutukset. Lehti opastaa ja neuvoo, miten hallita sokeriarvoja, kolesterolia, verenpainetta, rajoittaa terveydelle haitallisten lisäaineiden saantia ja kertoo helposti omaksuttavia liikuntavinkkejä niin aloittejalle kuin himoliikkujallekin – kaikki parantamaan yleistä terveydentilaa. Hyvä Terveys -lehden näkökulma on hyvin ihmisläheinen, kaikkine paheineen. Sivuilta löydät myös kertomuksia elämän hankalimmista vaiheista ja tarinoita niistä selviämiseksi, sairauksien ja vammojen hoito osa lehden näkökulmaa terveyteen.

Hyvä Terveys -lehden kanssa on helppo kokea ahaa-elämyksiä omasta terveydestä. Lehti ei luennoi vaan opastaa. Huomioithan, että painetun lehden lisäksi tilaajan käytössä on myös lehden digitaaliversio sekä syventävää tietoa antavat lisälehdet. Nauti Hyvä Terveys lehdestä ja hyvästä terveydestä, missä tahansa, iPadilla, tietokoneella tai paperilehteä selaille riippukeinussa.

Hyvä Terveys tilaajalahja on lehdelle ominainen terveyttä ja terveystietoutta edistävä julkaisu tai tuote. Lehti suosii kotimaisia laatubrändejä, tutustu ja tilaa omasi tästä!

Comments are closed.