Glorian koti tilaajalahja | Valitse mieleinen lahja

Rating:

Visit Site

Glorian koti tilaajalahja:


– Lisälehti (arvo 11,90€)

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + 5 lehteä, vain 29,00€

Glorian koti on rohkea sisustuksesta ja asumisesta kertova moderni lehti. Lehti kertoo ja kuvittaa kodin sisustusprojektit lopputuloksineen ja tarjoaa virikkeitä oman kodin ja tyylin löytämiseen. Glorian koti on sisustamisen ja kodin viihtyisyyden ammattilainen, joka tarjoaa joka kuukausi elämyksiä koukuttaen lukijansa inspiraatiolla ja tuoreella näkökulmalla. Lehti esittelee Suomen kauneimmat kodit – joka numerossa vähintään viisi upeaa koti, useimmat Suomesta.

Lehti on pullollaan uusia ja kekseliäitä sisustusideoita. Se poimii esittelyyn kiinnostavimmat kalusteet, sisustustekstiilit ja pintamateriaalit ja muut kodin tuotteet. Glorian koti -lehti unelmoi yhdessä lukijan kanssa ja antaa välineet oman vision toteuttamiseen ja hahmoittamiseen. Glorian kodin lukijat ovat avoimia edelläkävijöitä, joilla on esteettistä silmää varallisuuteen tai sukupuoleen katsomatta. Lehden lukijat arvostavat kauniisti taitettua, laadukasta sisustuslehteä, jonka jokainen numero kestää useita lukukertoja.

Glorian koti tilaajalahja on mieluinen lahja kodin tyylistä ja designista kiinnostuneelle. Glorian koti arvostaa laatua ja tarjoaa tilaajalle usein mukavan ylellisen käyttötavaran tai merkkituotteen lehden kylkijäiseksi – tutustu ja tilaa omasi tästä!

Comments are closed.