Gloria tilaajalahja | Valitse tilaajalahjasi

Rating:

Visit Site

Gloria tilaajalahja:


– Gloria 1 kk (1 nro)
 (arvo 34,95€)

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + 5 lehteä nyt vain 29,00€

Uudistunut Gloria on lehti aikaansa seuraavalle, modernille ja vahvalle naiselle, joka osaa arvostaa laatua ja tyyliä. Gloria on tätänykyä täysiverinen kansainvälisen tason lifestyle-lehti. Gloriasta löydät vahvojan henkilökuvia, runsaasti asiantuntevaa kulttuuriosaamista usealla eri palstalla, herkullisia ja monipuolisia ruokajuttuja sekä kiehtovia ja syväluotaavia matkakertomuksia kauniilla kuvilla. Gloriasta löydät ammattilaisten muoti- ja meikkivinkit, joilla luot klassisen kauniin tyylin arkeen ja juhlaan. Gloria leikittelee eri tyyleillä, yhdistäen klassisen kauneuden ja

Gloria tarjoaa silmäniloa, lukemista ja viihdettä koko kuukaudeksi. Uudistuneessa Gloriassa on runsaasti selailtavaa vielä kolmannellakin lukukerralla. Glorian valokuvaus- ja graafinen osaaminen tekevät lehden, joka on erittäin näyttävä ja ilo silmälle. Gloria on ainoa suomalainen todella kansainvälisen tason elämäntapalehti, jota voi selailla niin teini-ikäinen kuin harmaampi pantterikin. Molemmat arvostavat takuulla lehden ammattitaitoista tekotapaa ja graafista ilmettä.

Gloria tilaajalahja on käytännöllinen laatutuote kauneuden ja tyylin saralta. Tutustu viimeisimpään tarjoukseen ja tilaa omasi tästä!

Comments are closed.