Fit tilaajalahja | Tuotelahja tai lisälehdet

Rating: rating rating rating rating

Visit Site

Fit tilaajalahja – Valitse mieleisesi


– Lumene-meikkisetti (38,80€)

Tilaajalahjat

– Tilaajalahja ja 5 numeroa vain 28€

Fit on nuorekas lehti aktiiviselle liikunnasta kiinnostuneelle. Lehti neuvoo ja opastaa terveellisten elämäntapojen ja kauniin vartalon saavuttamisessa. Lehti näyttää liikkeiden oikeat suoritustekniikat havainnollistavilla kuvilla ja kertoo reseptit ruokiin, jotka tukevat säännöllistä liikuntaharrastusta. Fitistä löydät myös ajankohtaiset ja suositut kuntokuurit ja trendiohjelmat, joita voit testata ja ottaa mukaan vaihteluksi normaaliohjelmaasi vaikka kohti kesää tai talven etelänlomaa silmällä pitäen. Fit on sanalla sanoen monipuolinen hyvinvointi ja liikuntalehti.

Fit-lehdestä löydät myös kiinnostavia haastatteluja ajankohtaisista liikunnallisista henkilöistä, tyylivinkkejä, tuoksutestejä, lääketieteen löytöjä – kaikki ohjaamaan ja tukemaan juuri sinun liikunnallista elämäntyyliäsi.

Fit tilaajalahja on usein hyvinvointiin ja kauneuteen liittyvä tuote tai tuotepaketti. Suosituimmat tilaajalahjat ovat olleet meikkisetit ja erilaiset laatubrändien ihonhoitotuotteet. Tutustu tämän hetken tilaajalahjavalikoimaan ja itse lehteen, löydät sivuiltamme aina ajantasaisen tarjouksen ja lahjavaihtoehdon!

Tilaa Fit tilaajalahja tästä ja voit paremmin ja näytät hyvältä!

Comments are closed.