ET tilaajalahja | Eri tilaajalahjoja

Rating: rating rating rating rating

Visit Site

ET tilaajalahja – kolme eri lahjavaihtoehtoa


– ET-lehti 1 kk (arvo 19,80€)

Tilaajalahjat

– Tilaajalahja ja 6 lehteä vain 29,00€

ET tarjoaa inspiraatiota elämänvaiheeseen, jossa lapsiperheen arki ja huolet ovat ohitse, on omaa aikaa ja taloudelliset mahdollisuudet toteuttaa asioita, joista on aikaisemmin voinut vain haaveilla. Haaveiletko matkustamisesta, kodin uudistamisesta tai jopa uuden kodin ostamisesta tai vain rauhallisista kiireettömistä herkutteluhetkistä – ET tarjoaa vinkkejä ja reseptejä elämän uuteen vaiheeseen.

ET-lehdestä löydät lääkäriohjeita ravinnosta, terveydestä ja ikääntymisen mukanaantuomista hyvistä ja huonoista kuntotekijöistä. ET auttaa ja opastaa faktoilla terveyden edistämisestä juuri sinun elämänvaiheessasi. ET:stä löydät oman ikäryhmäsi lukijapalautetta ja pidempiä tarinoita elämästä. ET on kaikkea matkatärpeistä käsityöohjeisiin ja oman talouden arvokkaisiin vinkkeihin.

ET tilaajalahja on usein käytännöllinen tuote lehden kohderyhmälle, vaihtoehtoina on laadukkaita kotimaisia merkkejä ja arkea parantavia, hieman yleellisiäkin tilaajalahjoja.

ET-lehti sopii ihmisille, joilla lapsiperheen huolet ovat ohi ja on aikaa ja rahaa viimein toteuttaa asiat, joista on vain voinut haaveilla. Moni vaihtaa asuntoa, ostaa sen unelmien auton, sisustaa kodin ja laittaa juuri sellaisia herkkuja joista itse pitää. Monella on myös halu oppia uutta, matkustaa ja laajentaa näköpiiriä. ET on aidosti koko kansan lehti, jonka parissa viihdytään pitkään.

Sanoma Media Finland tuottaa Suomen johtavia aikakauslehtiä niin miesten kuin naistenkin kohderyhmille. ET-lehti on hyvä esimerkki alati kasvavalle väestönosalle suunnattusta laatujulkaisusta, jolla on pitkä perinne suomalaisessa julkaisukentässä. Tutustu myös ET-lehden kotisivuihin ja sieltä löytyviin lisäjuttuihin jo lehdestä tutuista aiheista.

Tutustu ET-lehteen ja lunasta oma käytännöllinen tilaajalahjasi tästä!

Comments are closed.