Avotakka tilaajalahja | Kaksi eri tilaajalahjaa

Rating:

Visit Site

Avotakka tilaajalahja:

 

– Kaksi lisänumeroa Avotakka-lehteä

Tilaajalahjat

Tilaajalahja + 6 lehteä, vain 34,95€

Avotakka on varmasti yksi Suomen tunnetuimmista sisustuslehdistä, eikä turhaan. Joka kuukausi ilmestyvässä monipuolisessa sisustuslehdessä on käytännöllisiä ja raikkaita oivalluksia ja vinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin. Tästä lehdestä löydät taatusti innostusta ja inspiraatiota niin pimeneviin syysiltoihin kuin aurinkoisiin kesäpäiviin mökillä. Avotakasta löydät myös upeasti sisustettuja koteja, kiinnostavia ihmisiä ja ilmiöitä, ajankohtaisia uutuuksia, kekseliäitä sisustusratkaisuja sekä mielenkiintoisia tarinoita muotoilusta, antiikista ja arkkitehtuurista.

Parasta antia lehdessä on myös inspiroiva tee se itse- sisältö aina maukkaista ruoka- ja kattausvinkeistä, vihersisustamiseen ja pieneen pintaremonttiin. Lehdessä on otettu huomioon yleensä sisustamiseen liittyvät kustannukset, joten löydät Avotakka lehden jutuista myös hintavertailua ja vinkkejä säästämiseen entisöimis- ja korjaamisoppaiden muodossa.

Avotakka tilaajalahja on mitä mainioin idea vaikkapa lahjaksi tilattuna. Tilaa sinäkin huippulaadukas jokakodin sisustuslehti nyt upealla tilaajalahjalla, etusi on jopa 74,90 €.

Siirry tilaamaan Avotakka tilaajalahja tästä!

 

Comments are closed.