Aku Ankka tilaajalahja | Huipputarjous!

aku ankka tarjous

Rating:

Visit Site

Aku Ankka lehti + tilaajalahja


– Nano lite Bluetooth -kaiutin (arvo 34,95€)

– Aku Ankka 1 kk (arvo 14,00€)

Tilaajalahjat

– Tilaajalahja ja 18 numeroa vain 1,61 €/nro

Huomaathan että Aku Ankan tarjoukset/tilaajalahjat vaihtelevat. Ajankohtaisen tarjouksen saat aina näkyville klikkaamalla yllä näkyvää nappia. Tällä hetkellä saat 4kk Akkarit hintaan 29€ + valitsemasi tilaajalahjan.

Aku Ankasta on tullut Suomen hauskin viikkolehti! Lapsille sopiva lehti on täynnä rikasta, huoliteltua ja hulvatonta tekstiä joka houkuttelee lapset lehden ääreen. Lehti sopii tietenkin myös vähän varttuneemmalle lukijakunnalle! Maailman parhaiden sarjakuvien luojina löytyy ala huippunimiä, esim. Carl Barks ja Don Rosa. Aku Ankkaa heitetään harvemmin paperinkeräykseen, vaan se arkistoidaan kirjahyllyyn tai viedään vaikka mökille.

 Aku Ankka Lataamo

Aku Ankka tilaus sisältää nykyään myös Aku Ankka Lataamon. Lataamon sarjislaarista löydät KAIKKI Suomessa julkaistut Akkarit ja Aku Ankka Ekstrat. Tämän lisäksi Lataamo tarjoaa uusimman Akkarin taskukirja ja laajan Taskari-arkiston. Digi-palvelu sopii liikkuvalle perheelle, sarjakuvia voi lukea puhelimella, tabletilla tai tietokoneella missä ikinä liikutkaan.

Comments are closed.